Jouw oplossing

Met wat kunnen we je helpen?

De toepassingen die we als de beste kunnen bouwen vind je hier. Je antwoord niet gevonden in een van deze oplossingen? Contacteer ons!

Webapplicatie

Een webapplicatie stelt je in staat om jezelf, je werknemers of je klanten een digitale ervaring te bieden die je zal helpen het verschil te maken.

Met ons bouw je een applicatie die naadloos aansluit bij je doelen.

Ontdek hoe we dit aanpakken.

Mobiele applicatie

Mobiele applicaties draaien op je smartphone en tablet. Als aanvulling op een webapplicatie of volledig op zichzelf staand, zijn mobiele applicaties een perfect medium om interactieve belevenissen aan te bieden.

Samen werken we aan een digitale ervaring die je doel ondersteund.

Ontdek hoe we dit aanpakken.

Webshop

Met een webshop verkoop je online goederen of diensten. Vaak is deze op een manier gekoppeld aan je website. Daar waar de website het digitale visitekaartje is, is een webshop je digitale winkel.

Bij een webshop gebouwd door Litehouse beheer je eenvoudig zelf de producten of diensten die je aanbiedt. Je klanten rekenen deze zelf af via een digitaal winkelmandje en kunnen onmiddellijk online betalen.

Ontdek onze webshop aanbiedingen.

Website

Een website is het digitale visitekaartje voor je bedrijf. Door middel van tekst, afbeeldingen en andere media presenteer je een online aanwezigheid.

Bij ons beheer je zelf eenvoudig de inhoud van je website. Je klanten lezen op deze manier steeds de nieuwste informatie die je hen wilt aanbieden.

Ontdek hoe we dit aanpakken.

Kunnen we je helpen?

Scroll to Top