LetThemPlay – Gezonde jeugdsport ontdekken door een app

Robin Vercammen

LetThemPlay is een organisatie die zich inzet om elk kind zo gezond mogelijk te laten sporten. Hiervoor gebruiken ze verscheidene kanalen. LetThemPlay is een nieuwe organisatie die wij bijstaan met de ontwikkeling van een digitaal platform en website.

Website
De website van LetThemPlay hebben we opgezet met WordPress. Deze is visueel aantrekkelijk en vertelt het verhaal van LetThemPlay. Aangevuld met de digitale kracht van de LetThemPlay applicatie is ingezet op een online aanwezigheid.

Inhoud door experten
LetThemPlay stelt artikels, podcast, videos ter beschikking door deze aan te maken in een op maat gemaakt administratieportaal. In dit portaal is club/ledenbeheer mogelijk.

Interactieve toepassing
De potentiële klanten van LetThemPlay kunnen een (maandelijks)abonnement afsluiten in de applicatie (of lid zijn van een deelnemende sportclub) om toegang te krijgen tot alle content die LetThemPlay beschikbaar stelt. Zo kunnen ze op elk toestel artikels lezen, podcasts beluisteren, video’s bekijken en het digitale magazine lezen.

Werkt op alle devices

Consumenten hebben hoge verwachtingen van digitale producten. Deze applicatie werkt daarom naadloos op elk toestel.

Tech stack
Voor de techneuten onder ons: deze oplossing is gebouwd met volgende state of the art technologie:

  • Ionic
  • ASP.NET Core
  • Azure storage
  • MSSQL
  • Azure AD B2C
  • Azure functions
  • Mollie

En natuurlijk veilig en performant gehost op Azure.

En nu?

Er staan al enkele functionele uitbreidingen op het verlanglijstje van LetThemPlay. Bijvoorbeeld: een intelligente zoekfunctie, push berichten…

Zelf ook een idee, waarvan je graag de uitvoering afgetoetst ziet? Ontdek hoe we dit aanpakken of contacteer ons gerust.

Scroll to Top