MedEnvision - Litehouse

META – Zo ontwikkelde we een e-learning app voor MedEnvision

Voor MedEnvision, een startup die innovatieve medische producten en werkwijzen in het operatiekwartier ontwikkelt, hebben we de mobiele applicatie META – MedEnvision Training Application – op maat gebouwd.

Omdat MedEnvision hun producten via verschillende distributeurs en vertegenwoordigers verdeelt, zochten ze een eenvoudige en moderne manier om hun producten voor te stellen, zowel aan de eindklant als aan de vertegenwoordigers zelf. In plaats van hen te overladen met talloze documenten, zochten ze een digitale en interactievere oplossing.

Interactieve toepassing

De MedEnvision producten worden voorgesteld aan de hand van afzonderlijke modules. Een module is een stappenplan die de gebruiker begeleidt doorheen de details van het product. Onderweg wordt zijn kennis op de proef gesteld aan de hand van quizzen. Bovendien wordt de progressie van zijn traject per module bijgehouden, waardoor hij aangespoord wordt om ze allemaal te voltooien.

Interessante inzichten

Het is belangrijk voor MedEnvision dat ze de progressie per gebruiker kunnen opvolgen. Op deze manier krijgen ze een zakelijk inzicht in welke mate vertegenwoordigers betrokken zijn met de app en hun producten. Deze inzichten gebruiken ze vervolgens om sales reps incentives aan te bieden of om hen aan te moedigen om de app meer te gebruiken.

Werkt op alle devices

Vertegenwoordigers zijn vaak op de baan en gebruiken steeds meer mobiele toestellen tijdens hun job. Daarom is het belangrijk dat de applicatie op elke soort apparaat naadloos werkt.

Tech stack

Voor de techneuten onder ons: deze oplossing is gebouwd met volgende state of the art technologie:

  • Ionic
  • ASP.NET Core
  • Azure storage
  • MSSQL
  • Azure AD B2C

En natuurlijk veilig en performant gehost op Azure.

En nu?

Er staan al enkele functionele uitbreidingen op het verlanglijstje van MedEnvision. Bijvoorbeeld: het delen van documenten en filmpjes met externe partijen. Zo kan bijvoorbeeld een vertegenwoordiger eenvoudig instructiefilmpjes delen met een dokter.

Zelf ook een idee, waarvan je graag de uitvoering afgetoetst ziet? Contacteer ons voor een vrijblijvende brainstorm.

Samenwerken?

Plan iets in om het verdere verloop van je project te bekijken.